Reisebrev fra Thailand: Toppløs photo shoot på stranda

Hvert år arrangeres det photo shoot under Bangkok Open. Da fotograferes stormesterne i turneringen mens de spiller sjakk i ulike eksotiske omgivelser. For to år siden foregikk photo shooten i vannet, mens i fjor måtte GM-ene kaste skjorta og delta på en toppløs-fotografering mens de spilte sjakk-thaiboxing. Det var derfor knyttet stor spenning til hva arrangøren hadde funnet på denne gang.

 

Nervøs stemning før tema for photo shooten avsløres. Jan og Nigel Short prøver å virke kule med matchende (fake) Ray-Bans solbriller fra et av markedene i Hua Hin. 

 

Nigel Short pustet lettet ut da det ikke ble noen toppløs-fotografering, men han fikk raskt nye bekymringer. Her blir han knust av WGM Enkhtuul Altan-Ulzii fra Mongolia.

 

Jan fikk bank i bokseringen av finske Nina Tuorila i fjor, men vant årets lynparti så vidt det var.

 

Nå er nest siste runde godt i gang, og da gikk det plutselig opp for meg at vi reiser hjem i morgen. To uker i paradis er snart forbi. Men først gjenstår to spennende partier. Fire spillere har 6/7 (deriblant Jan) mens en hel bøling følger etter med 5,5 - så det er fortsatt mye som kan skje. 

 

I mangel på påskeegg og påskekyllinger legger jeg ut et bilde av dette vakre treet som vokser utenfor hytta vår.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjakkmamma

sjakkmamma

30, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits