Reisebrev fra Thailand: Fra gallesyre til gallamiddag

Etter fem runder er det fire spillere på 4,5 poeng som ligger på delt førsteplass i Bangkok Open. Jan vant gårdagens parti, og er med og kjemper i toppen. Hele 19 spillere er like bak med 4 poeng, så mye kan endre seg på de siste rundene.

I går kveld var det gallamiddag for sponsorer, VIP og toppspillerne i turneringen. Nelly og jeg fikk være med som følge. Vi fikk servert spennende thai-fusion-mat, som var en fornøyelse for smaksløkene. Men selv om den dårlige bolognesen endelig hadde forlatt systemet, må jeg innrømme at det var litt heftig å gå løs på en fem-retters-meny dagen etter at jeg hadde spist bare en kjeks. 

Turneringssjef Kai Tuorila fra Finland holder velkomsttale under gallamiddagen.

 

Designmessig er bloggen en katastrofe (foreløpig), men kollasjer har jeg teken på ;) Her er maten vi fikk servert. Særlig desserten var farlig god, og inneholdt sikkert flere kalorier enn det som er anbefalt som maks inntak for en hel uke. 

 

Under middagen ble alle gjestene introdusert. Da de kom til "Mrs. Gustafsson" var introduksjonen: "And Mrs. Gustafsson is not a chess player." (For så vidt delvis riktig for tiden.) Jan var raskt ute og irettesatt konferansieren: "She is a very strong chessplayer, and she plays for the Norwegian National Team. (Takk, Jan!) And by the way, we are not married, so technically she is not Mrs. Gustafsson." 

Om få minutter begynner runde 6. Rundestart er 14.00 lokal tid (09.00 norsk tid.) Direktesendte partier kan følges hos chess24. Dette blir spennende!  

Nelly gir pappa tips til åpningsforberedelsene. Dette må jo gå bra! 

3 kommentarer

Stein Sollid

14.04.2017 kl.10:15

Hei Sjakkmamma!

Det er interessant å lese dine kommentarer fra dag til dag i Hua Hin. Jan Gustafsson leder foran alle de asiatiske vidunderbarnene, ikke dårlig.

Hadde vært artig å høre noe fra dagens drama: Christina Tourila mot Terje Lie.

Hils far Tore.

Hilsen Stein Sollid, på tide jeg deltar i denne turneringen igjen.

sjakkmamma

16.04.2017 kl.02:33

Stein Sollid:
Stein Sollid: Hyggelig at du leser bloggen min :) Jeg fikk dessverre ikke fulgt med på partiet mellom Terje og Christina Tourila i går fordi partiet ikke ble livesendt og fordi datteren min var våken, og dermed fikk jeg ikke fulgt partiet i spillelokalet. Jeg skal skrive en liten rapport om de norske deltakerne ved anledning. Ønsker deg en riktig god påske!

Stein Sollid

14.04.2017 kl.10:32

Hei Sjakkmamma!

Interessant å lese dine rapporter fra Hua Hin. Jan Gustafsson leder foran alle de asiatiske vidunderbarna, ikke dårlig. Artig om det kommer noe fra dagens drama:

Christina Tourila mot Terje Lie.

Hils far Tore, hilsen Stein Sollid

Skriv en ny kommentar

sjakkmamma

sjakkmamma

30, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits