Reisebrev fra Thailand - Comebacket som gikk i dass

Oi, så fort tiden går! Nå er runde 5 godt i gang, og vi er allerede over halvveis i turneringen. De siste dagene har gått så fort at jeg ikke har rukket å oppdatere bloggen. Jeg trodde kanskje at det ville være litt kjedelig å være med som bare tilskuer, men oppholdet har vært langt fra kjedelig så langt. Her er en liten oppdatering fra første del av turneringen.

 

Thailand er virkelig et vakkert land. Her kan selv en amatørfotograf med et gammelt kamera, ta postkort-bilder.

 

Etter fire runder er Sengupta Deep fra India alene i tet med full score. Bak ham følger 13 spillere med 3,5 poeng, blant annet Jan og GM Nigel Short. Førsterangerte Wang Hao har spilt to remiser mot en del lavere ratede spillere, og har 3 poeng. Jan spiller med hvite brikker mot Sengupta Deep i dag. Nelly og jeg krysser fingrene!
 


Jan og Sengupta Deep i aksjon på førstebord. 

I går var det lynturnering på kvelden. Jeg hadde faktisk latt meg overtale til å delta, og hadde de siste dagene psyket meg opp til det store comebacket. Dessverre (eller kanskje heldigvis?) ble det aldri noe comeback. Thailandsk mat er noe av det beste jeg vet, så hvorfor i alle dager bestilte jeg spagetti bolognese til middag kvelden før lynturneringen? Det er nærmest en fornærmelse mot det thailandske kjøkkenet, så jeg fikk kanskje som fortjent da jeg noen timer senere ble akutt syk og måtte på legevakta.

Comebacket er derfor utsatt, så det blir ingen lang rapport om fadeser eller triumfer i denne omgang.

 


Siden det ikke ble noe comeback og bilder av oppkast ikke er så pent, tar jeg heller med et bilde av disse vakre blomstene som vokser utenfor spillelokalet. 

 


Nå er jeg frisk igjen og nyter tilværelsen som tilskuer. 

Tre nordmenn er med i turneringen. Brødrene Jonathan (1677) og Alexander (1653) Ski fra OSS har begge gjort det bra så langt. Særlig Alexander, med ratingprestasjon på 2054, har imponert så langt. 

 


Alexander Ski imponerer i turneringen. 
 


Jonathan Ski med en solid oppstilling i 5. runde. 

 


Terje Lie fra Bergens har deltatt i Bangkok Open mange ganger. Her er han i aksjon i 5. runde. 
 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjakkmamma

sjakkmamma

30, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits