Døgnville dager i duskregn

Vi har ankommet Thailand!

Etter ca. ett døgn på reisefot har vi sjekket inn på flotte Marriott Hotel og Resort i Hua Hin. Her skal vi slappe av i noen dager, før vi reiser til Cha-am for å følge Jan spille Bangkok Chess Club Open. Han er rangert som nummer tre bak Nigel Short og Wang Hao. Turneringen pleier å være populær blant nordmenn, men i år stiller faktisk ingen til start.

 


Jan vant Bangkok Open i 2011. Om følge av datter og samboer er oppskriften på gjentakelse av suksessen, gjenstår å se. 

 

Som småbarnsforelder er jeg generelt døgnvill, og kryssing av tidssoner forstyrrer døgnrytmen ytterligere. Jeg kommer antakeligvis ikke til å tilpasse meg Thailandsk tid før jeg er hjemme igjen. Det virker ikke som om Nelly har jetlag, mens vi voksne har innledet oppholdet med noen døgnville dager. I går passerte gradestokken 30 grader, så vi holdt oss for det meste innendørs. I dag har det vært litt vind og yr. Dette har bidratt til litt mer behagelig temperatur, så vi har hatt en fin dag på stranda i duskregn.

 


Stranda er deilig å gå på, men den er ikke veldig vogn-vennlig å trille på. 

Det har vært deilig med en dag uten noe særlig program. Jeg fikk til og med tid til å løse noen sjakk-oppgaver. Jeg merker at jeg er utrolig rusten, og bruker lang tid på å løse enkle oppgaver med matt i ett trekk! Jeg visste at spillestyrken min hadde sunket en del i ammetåka, men ikke at den hadde dalt så til de grader. Dette må endres umiddelbart: Heretter skal jeg løse 50 sjakk-oppgaver om dagen. Minst!


Mangler bare brikker og motstander så er jeg klar til kamp. 

 


Nellys nye sengelektyre. Bøkene om Tassen og Mummitrollet har vi lest så mange ganger. 

 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

05.04.2017 kl.19:38

Jeg ønsker deg en fin onsdagskveld :-)

Skriv en ny kommentar

sjakkmamma

sjakkmamma

30, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits